رئیس حوزه هنری گلستان

برای ترویج آثار هنری متعهد به حقیقت، نیازمند مشارکت مردم هستیم.

برای ترویج آثار هنری متعهد به حقیقت، نیازمند مشارکت مردم هستیم.
مدیر حوزه هنری انقلاب اسلامی گلستان گفت: هنر متعهد و انقلابی، هنری است که نسبت به تاریخ، سرنوشت انسان و هویت فرهنگی خویش مسئولانه عمل می‌کند و ما در حوزه هنری خود را متعهد به چنین هنری می‌دانیم؛ هنری برای ارزش‌ها، متعهد به حقیقت و در مسیر شهدا.
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
کد خبر :  ۳۵۲۳۰۸
به گزارش خبرنگار تخصصی حوزه هنری سیدحسام بنی‌فاطمه روز جمعه در جمع نمازگزاران گرگان اظهار کرد: شهید سیدمرتضی آوینی معتقد بود اگر هنرمند نسبت به تاریخ و سرنوشت انسان و هویت فرهنگی خویش متعهد باشد، دیگر در حدیث نفس خفه نخواهد شد. بر همین اساس، حوزه هنری سه مأموریت اصلی دارد: تولید هنری برای انقلاب اسلامی، تربیت هنرمند متعهد و انقلابی، و ترویج آثار هنری انقلاب اسلامی.
وی افزود: در حوزه تولید هنری، بر اساس زیست‌بوم فرهنگی و اجتماعی گلستان، تولیدات خود را در سه برهه «پیروزی»، «پایداری» و «پیشرفت» متمرکز کرده‌ایم. از مردم عزیز، خواهران و برادران، تقاضا داریم اگر سوژه‌هایی در خانواده یا اطراف خود دارید که در پیروزی انقلاب، دفاع مقدس یا پیشرفت استان نقش‌آفرین بودند، به ما معرفی کنید تا بتوانیم در قالب‌های هنری، آثار فاخر و ماندگاری تولید کنیم.
بنی‌فاطمه با اشاره به تنوع قومیتی استان گلستان گفت: در گلستان اقوام مختلفی زندگی می‌کنند که در حوزه‌های مختلف مانند ورزش، سازندگی، دفاع مقدس و… پیوندهای عمیقی با یکدیگر دارند. ما آمادگی داریم این ظرفیت‌ها را در قالب آثار هنری متجلی کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه تربیت هنری نیز مرکز رشد هنری سرزمین برادری ، وابسته به حوزه هنری گلستان، به صورت کاملاً رایگان آماده آموزش هنری به فرزندان علاقه‌مند شماست. این آموزش‌ها حرفه‌ای بوده و در رشته‌های مختلف هنری ارائه می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند به نشانی خیابان پنجم آذر، پشت سینمای عصر جدید، مراجعه کنند.
مدیر حوزه هنری گلستان همچنین درباره ترویج آثار هنری گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های ترویجی ما، سینماهای زیرمجموعه حوزه هنری است. سینمای عصر جدید گرگان هم‌اکنون با پنج سالن فعال امکان نمایش هم‌زمان پنج فیلم را فراهم کرده تا خانواده‌ها بتوانند با حضور در سینما، از فیلم‌های متناسب با سن و سلیقه خود بهره‌مند شوند. این سینماها علاوه بر آثار ملی، میزبان تولیدات هنری بومی استان نیز هستند.
وی تأکید کرد: اگر مجموعه‌ها، مساجد یا گروه‌های مردمی پای کار بیایند، ما آمادگی داریم به صورت رایگان، آثار تولیدشده در استان را در محلات و مراکز فرهنگی به نمایش بگذاریم. به عنوان نمونه، سال گذشته مستند «قلعه‌ ایثار» را درباره ۷۰ رزمنده محله قلعه‌حسن گرگان تولید کردیم؛ محله‌ای که شاید به نامی دیگر شناخته می‌شد، اما ما چهره مقاومت و ایثار آن را برجسته کردیم.
بنی‌فاطمه اضافه کرد: همچنین مستند «از یافت‌آباد تا عطاآباد» روایتی است از مهاجرت جوانان ترکمن به تهران و بازگشت‌شان به گلستان برای توسعه صنعت مبل‌سازی. امسال نیز برنامه‌ ویژه‌ای برای مستندسازی فعالیت‌های شاخص صنعتی استان داریم؛ از جمله کارخانه دارویی در شهرک صنعتی که یک‌سوم گیاهان دارویی کشور را تأمین می‌کند و افتخار استان ماست.
وی در پایان گفت: همه این تلاش‌ها برای آن است که هنر انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلفی چون فیلم، کتاب، نمایش، موسیقی و هنرهای تجسمی اثرگذار باشد. امیدواریم در این مسیر هم شهید آوینی از ما راضی باشد و هم این فعالیت‌ها مرضی رضای حضرت حق قرار گیرد و در جامعه اثرگذار باشد؛ ان‌شاءالله به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
 
 

ارسال نظر