ابتدا مجتبی طالبی؛ نویسنده،پژوهشگر و نمایش نامه و فیلم نامه نویس صدا و سیما ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر به ویژگی های شخصیتی حضرت فاطمه معصومه پرداختند و گفتند: معصومه(س) نمونه کامل یک بانوی جریان ساز است.
در ادامه مهدیس پور محمود دانشجوی ارشد رشته مطالعات زنان به ارائه مقاله ای با محور جایگاه رسانه های تعاملی در بافت زندگی روزمره زنان پرداخت و گفت:فضای مجازی عرصه ای برای بازنمایی هویت اجتماعی است و در این میان هویت های زنانه نیز مجال بسیاری برای خود ابرازی در این میان یافته اند.
او خاطر نشان کرد: در سال ۱۳۹۷ یکی از قدیمی ترین و معروف ترین فعالان شبکه های مختلف اینستاگرام و یوتیوب به نام " نسیم نجفی اقدم" در اقدامی عجیب در ساختمان یوتیوب در شمال کالیفرنیا پس از تیراندازی به کارکنان و زخمی کردن چند نفر از کارمندان با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داد.گلایه اصلی او حذف ویدئو هایش توسط یوتیوب بود که منجر به کاهش مخاطبانش شده بود.
پورمحمود گفت: و این تنها یکی از بی شمار شواهد و مصادیقی است که نشان میدهد چگونه زندگی مجازی در بستر شبکه های اجتماعی، زندگی واقعی را در جهان امروز متاثر کرده است. وی در ادامه به ذکر دلایل کاملی از اشتیاق زنان به رسانه های اشتراکی چون ایجاد فرصت تعامل و دوست یابی، تبادل نظر، گفت و گو، درآمدزایی،هویت جدید و مطلوب، اعمال قدرت زنانه و غیره پرداخت.در انتها، جلسه با پرسش و پاسخ و ارائه نظرات و تجربیات حضار پایان یافت.