صالح کاهانی مسئول کمیته محتوایی رویداد ایران صدا ضمن قدردانی از همه اساتید و دست اندرکاران این رویداد بیان داشت: تاکید بر ایده پردازی در خلق آثار متنوع در این سه روز مورد تاکید همه اساتید است و بنا داریم در این رویداد علاوه بر رعایت اصول و فنون هنری، شیوههای نو اندیشی و پردازش ایدههای خلاقانه نیز در دانش آموزان پرورش یابد.
مسئول کمیته محتوایی رویداد ایران صدا امکان به اشتراک گذاشتن تجربیات دانش آموزان در حوزههای مختلف را از دیگر ثمرات این رویداد عنوان کرد و افزود: همپوشانی و به کارگیری تجربیات دانش آموزان در حوزههای مختلف قابل توجه است. به عنوان مثال دانش آموزانی که در نویسندگی مهارت دارند به افراد حوزههای نمایشی کمک میکنند و در سایر رشته ها هم این تلاش گروهی دیده میشود.
وی همچنین به دغدغههای بومی دانش آموزان اشاره کرد: حفظ منابع طبیعی، احیای خلیج گرگان، تلاش برای معرفی مفاخر استان و ... در آثار دانش آموزان دیده میشود و این بیانگر توجه دانش آموزان هنرمند به زیست بوم استانی است.
سیده کوثر موسوی خسروی از گالیکش یکی از دانش آموزان شرکت کننده در این رویداد در رشته نقاشی است که تا بحال در چندین جشنواره استانی و کشوری مقام کسب کرده است. این نقاش خوش ذوق در خصوص این رویداد گفت: مهمترین ویژگی این رویداد امکان به اشتراک گذاشتن تجربیات یکدیگر است که در کنار نکات تخصصی که اساتید به ما آموزش دادند، برای ما دارای اهمیت زیادی است.
کوثری همچنین درسهای اجتماعی و اخلاقی که از اساتید و هم دوره ای ها آموخته است را از دیگر مزیتهای برپایی این جشنواره عنوان کرد و گفت: این رویداد یک دور همی سه روزه است که نکات تخصصی و آموزههای اخلاقی زیادی نظیر احترام متقابل، اعتماد به نفس، ایجاد انگیزه از اساتید و هم دوره ای ها یاد گرفتیم و امیدوارم این دوره با شرکت دانش آموزان از استانهای مختلف برگزار شود.
اختتامیه این رویداد روز جمعه در کانون طه برگزار میشود و ضمن به نمایش گذاشتن برخی آثار فاخر، از صاحبان آثار برتر تجلیل به عمل میآید.