رحیم مخدومی در کارگاه آموزش نویسندگی مطرح کرد:

افتخارات و نگاه انسانی رزمندگان دفاع مقدس در قالب ادبیات به دنیا معرفی شود

افتخارات و نگاه انسانی رزمندگان دفاع مقدس در قالب ادبیات به دنیا معرفی شود
رحیم مخدومی نویسنده حوزه دفاع مقدس و عضو هیات مدیره انجمن قلم در کارگاه آموزش نویسندگی معرفی افتخارات و نگاه انسانی رزمندگان دفاع مقدس در قالب ادبیات و دیگر آثار هنری به دنیا را بسیار مهم دانست.
چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
کد خبر :  ۱۶۲۶۶۰

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری مخدومی در کارگاه آموزش نویسندگی که همزمان با هفته دفاع مقدس در شهرکرد برگزار شد گفت: یک نویسنده و هنرمند نباید نسبت به  اتفاقاتی که در عصر آن رخ داده است بی تفاوت باشد و  یکی از تکالیف مهم ما دست به قلم ها نوشتن برای اتفاقات بزرگ در عصر حاضر است.

مخدومی افزود: هنوز کار در حوزه ادبیات دفاع مقدس در ایران بسیار کم است. ما یک جنگ تحمیلی هشت ساله داشتیم که سر شار از اتفاقات مهم انسانی، معرفتی بوده است اما بعد از 35 سال فقط 30 هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید شده که از این 30 هزار عنوان خوشبینانه 10 هزار عنوان در حوزه ادبیات دفاع مقدس می باشد.

عضو هیات مدیره انجمن قلم اظهار داشت: ما می توانیم ادعا کنیم به تعداد هر قهرمان در دفاع مقدس می توانیم یک کتاب تولید کنیم و هیچ لزومی به این که یک کتاب در تیراژ ملی چاپ شود نیست. به طور مثال اگر در یک روستا فقط یک شهید داشته باشیم این شهید به عنوان قهرمان روستا و بخشی از تاریخ روستا ظرفیت تولید یک اثر ادبی را دارد.

وی یاد آور شد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب و مطالبه ایشان ادبیات دفاع مقدس باید افزایش 100 برابری پیدا کند. در اماری که گرفته شده سه ملیون نفر قهرمان و تاثیر گذار در حوزه دفاع مقدس داریم که اکنون 30 هزار کتاب چاپ شده که فقط یک درصد از این آمار است.

مخدومی رزمندگان و قهرمانان دفاع مقدس را ثروت ملی دانست و افزود: باید خاطرات و دلاور مردی های این عزیزان ثبت شود چرا که اگر ثبت این رویدادها نباشد، نمی‌توان فرهنگ ایثار و شهادت را به خوبی به نسل‌های جوان انتقال داد خاطرات رزمندگان دفاع مقدس  بخش مهم تاریخ ایران عزیز اسلامی است.

 

این نویسنده حوزه دفاع مقدس اظهار داشت: تعجیلی برای تولید آثار ادبی از رزمندگان دفاع مقدس وجود ندارد ولی برای ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان و اثر گذاران دفاع مقدس اکنون باید بسیار تعجیل کرد.

 وی گفت:  افتخار جنگ ما به تیر و تفنگ و فتح کردن یک جا نبوده و در خاطرات دفاع مقدس هم کسی به اینگونه موضوعات اشاره ای ندارد بلکه بیشتر رفتار ها انسانی و معنوی که در هشت سال دفاع مقدس رخ داده است بسیار مهم است چرا که اگر انسانی قرار باشد تربیت شود با این افتخارات است.

مخدومی معرفی افتخارات و نگاه انسانی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را در قالب ادبیات، فیلم و دیگر آثار هنری به دنیا  ضروری دانست و گفت: اکنون ایران اسلامی در رسانه های غربی و بیگانه به عنوان تروریست معرفی شده است این در حالی است که همین آثار و سوژه های دفاع مقدس می تواند بن مایه تولیدات فاخر و اثر گذار سینمایی و غیره باشد و چهره واقعی ایران اسلامی را نشان دهد.

وی یاد آور شد: متاسفانه نسل امروز ما هم واقعیت های دفاع مقدس را نمی داند و ما تا کنون به دلیل نداشتن رسانه قوی از بیان و معرفی درست محروم بوده ایم و باید برای معرفی تاریخ معاصر تلاش کنیم که بخشی از این مهم به دست نویسندگان محترم انجام می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، در این کارگاه داستان نویسی که سه شنبه 4 مهر ماه  از سوی حوزه هنری و اداره کل نهاد کتابخانه های عمومی استان برگزار شد. شرکت کنندگان با شیوه های مختلف ثبت خاطرات دفاع مقدس آشنا شدند.

 

 

 

ارسال نظر