شاه‌حسینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری حوزه هنری:

حوزه هنری قلعه هنر انقلاب است/ باید صبورانه کارهای بزرگ فرهنگی را پیش‌برد

حوزه هنری قلعه هنر انقلاب است/ باید صبورانه کارهای بزرگ فرهنگی را پیش‌برد
مجید شاه‌حسینی، مدرس سینما، درباره برگزاری کلاس‌های نقد و بررسی سینما در حوزه هنری گفت: مرکز آموزش حوزه هنری با سرمایه‌گذاری بر نیروی ارزشمند انسانی به مرکز تربیت افرادی بدل شده است که طی چند سال می‌توانند در نظام رسانه‌ای کشور بهترین عملکرد و تخصص را ارائه دهند.
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
کد خبر :  ۱۰۹۴۳۶

دریاره برگزاری 9 ساله کلاس‌های سینما در مرکز آموزش حوزه هنری، گفت: به همت دوستان و همکاران در مرکز آموزش حوزه هنری، 9 سال است که دوره‌های تخصصی سینما برگزار می‌شود. کلاس‌هایی که برای خواهران، از ساعت 8 صبح شروع می‌شود گاه تا 4 عصر ادامه دارد و سپس برادران می‌آیند و کلاس‌ها تا ساعت 12 شب یا 1 بامداد ادامه می‌یابد. چیزی که سبب می‌شود این کلاس‌ها در این فرم و قالب ماندگار شود حضور مخاطب دقیق و کیفی است که با انگیزه فراوان، به‌دور از عجله و مسائلی چون مدرک‌گرایی در پی کسب دانش حضور جدی دارد.

وی ادامه داد: در هر دوره فعالیت هنرجویان در حد یک کتاب تخصصی قابلیت چاپ دارد و یا می‌توان مستندهایی را مشاهده کرد که ظرفیت پخش از سیما را داشته باشد، به اندازه‌ای این هنرجویان بر حوزه سینما در رشته‌های مختلف متمرکز می‌شوند که می‌توانند در نظام رسانه‌ای کشور مدیری لایق و اثرگذار باشند. در میان هنرجویان رشته‌های متعددی از جمله مهندسی، پزشکی، زبان و هنر نیز حضور دارند اما جدای از رشته و مقطع تحصیلی حجم مطالب ارائه شده به اندازه‌ای در جایگاه بسیار مطلوب قرار دارد که نظیر آن را نمی‌توان در جای دیگری یافت. متاسفانه در زمانی که برخی دوره‌ها شش ماهه، سه ماهه یا حتی یک ماهه برگزار می‌شود و فیلم‌بردار و کارگردان تربیت می‌کند، حوزه هنری به‌دور از عجله در پی فعالیت عمیق و تخصصی است.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما چهل سال عجله کردیم. بیمارستانی بودیم که تمام فضا را به اورژانس اختصاص دادیم؛ در حالی که باید بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی نیز دایر می‌شد. ما سعی کردیم از این عجله فاصله بگیریم و به برگزاری دوره‌هایی مفصل بپردازیم؛ دوره‌هایی که همانند سانتریفیوژ افکار و اطلاعات را تغلیظ کرده و افرادی را تربیت می‌کند که هر کدام می‌توانند یک رسانه اثرگذار باشند. اگر معلمی در میان این هنرجویان است می‌تواند در مدرسه اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد، می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. اگر در فضای مجازی است می تواند با یک خط اینترنت ساده جریان‌ساز باشد و دست به تولید بزند. ما سعی کرده‌ایم مسیر را به نحوی جلو ببریم که بر اساس ضرورت‌های نظام نیرو تربیت شود.

شاه‌حسینی با بیان اینکه حوزه هنری قلعه هنر انقلاب است، تصریح کرد: جدیت مرکز آموزش درکنار برنامه‌ریزی منظم و دقیق سبب می‌شود تا هنرجویان به‌دور از حواشی که در فضای آکادمیک بیرون قرار دارد به جهت کسب دانش وارد این عرصه شود. او با تولید محتوا، یاد می‌گیرد که خود مجری و گرداننده کار باشد و همین موضوع کم‌کم مقدمات کار را برای تربیت یک مدیر رسانه‌ای چه در قالب جمهوری اسلامی و چه در نظام رسانه‌ای جهان اسلام فراهم می‌آورد. مرکز آموزش با کمترین هزینه دست بر نقطه‌ای گذاشته است که بیشتر منفعت و آورده را برای انقلاب اسلامی دارد و آن تربیت نیروی فعال با انگیزه و آگاه نسبت به جریانات رسانه‌ای است و او تربیت می‌شود برای اینکه بداند چگونه باید از انقلاب اسلامی دفاع کند.

برچسب ها: مدرس سینما نقد

ارسال نظر